Låt oss prata om Dig!

Vidvinkelperspektiv på ditt liv

Sitter du fast i samma mönster eller vanor? Saknar du klarhet om vad som är viktigt i ditt liv, vad som ger och vad som tar energi? Eller vill du hitta nya tankar och vägar kring hur du vill leva och jobba? 

Med hjälp av vidvinkelmetodens tre steg kommer du att kunna:

1. Identifiera - få klarhet om ditt nuläge och nästa inspirerade steg.

2. Expandera - skapa det tänkesätt, de verktyg och metoder du behöver för att bli redo för det nya du vill skapa i ditt liv eller yrkesliv.

3. Agera - skapa din egen verktygslåda för att säkra att du har det stöd du behöver i vardagen och kraftfullt tar steg mot din nya verklighet.         

Vad andra har sagt:

"Jag fick öva mig att tänka brett och  stort. med höjd och längd. Syna mina fördomar och förutbestämda mönster. Bryta vanor, byta vanor, uppfinna nya vanor. Tänka tvärtom, inifrån och ut och in igen, genom tredubbla glas och utan färgade linser. Perspektivförskjutande, sanningsutmanande och glädjespridande." Camilla G

"Genom mitt arbete med dig fick jag syn på hur mycket tid mitt liv består av saker som tar energi, så för att det skall finnas plats att ta in saker som ger energi, måste jag rensa i mitt liv. Då jag insett detta var det väldigt lätt för mig att veta vad och hur jag skulle rensa, Tack för hjälp med insikter, energiboosten och de konkreta verktyg jag har fått att jobba vidare med!" Carolina R