Om mig - Nina Engstrand

Genikatalysator

Varför kallar jag mig detta? Jo, för jag vet att vi alla har en otrolig, ofta oupptäckt, källa till nya tankar, nya möjligheter och ofta omedvetna insikter inom oss. Jag hjälper dig att veta, kunna och våga stråla i ditt unika ljus. Jag tror att när du gör detta kommer din värld att bli snällare, mer hållbar, mer välmående och meningsfull.

Om mig

Jag har en filosofie Magister från Åbo Akademi, Finland och en executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Jag har också certifierat mig som NLP Practitioner Coach.

Tidigare har jag jobbat som språklärare, med tjänsteförsäljning, som utbildningschef och med strategiska allianser på globala IT-företag. Sedan 2017 är jag min egen och har bla skrivit böcker och utvecklat en app, "Your Insight". Förutom det har jag jobbat som katalysaor på co-working/co-creationstället  KlustretEkskäret och som coach, mentor och utbildare. 

Vidvinkel grundade jag för att kombinera det jag gjort och det jag brinner för. Förutom detta är jag en entusiastisk vandrare, caféexpert, livsnjutare & i ständigt lärande. Sedan våren 2022 driver jag en gård i södra Skåne, "Geneas" efter min farmor. En plats som kommer att vara ett hem, en samlingsplats och en kursgård i liten skala,då stallet och hönsgården renoverats.

Hoppas vi ses!

Nina

Författare till "Get Unstuck"

Sommaren 2015 bestämde jag mig för att hoppa av mitt trygga och utvecklande jobb utan att ha en aning om nästa steg. Jag längtade efter ett mera fritt och kreativt liv, ett liv där jag gör det jag brinner för samtidigt som jag hjälper andra utvecklas.

Det första jag gjorde var att pilgrimsvandra i Spanien och som en följd av vandringen skrev jag tillsammans med min medvandrare, Terry Belmont, en bok om att inte sitta fast, "Get Unstuck".

I "Get Unstuck" delar vi vår sammanlagda och destillerade kunskap och olika verktyg för att ta dig ur en situation, relation, tänkesätt som inte mera gagnar dig.

Förutom "Get Unstuck" har jag också varit medförfattare till böckerna "The Authors Journey" och "Digital Warriors", som alla finns på Amazon.